Ayuntamiento de Chóvar

Armelats

Ingredients

  • 3 ous
  • 360gr de Sucre
  • 500gr d'Ametla mòlta
  • Llima Ratllada

Preparació

Es baten els ous amb el sucre, se li afig l'ametla i la llima ratllada.

La mescla es remou fins que es fa una massa, d'esta se separen xicotets trossos i es fan boletes.

Estes es poden posar directament en la placa del forn o bé en hòsties (ñaulas o neulas en chovero).

Finalment s'enfornen els Ametlats.

Chelo Beltrán Ten

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

 

Site developed with Drupal