Ayuntamiento de Chóvar

Escabetx

Ingredients

  • Cassola de Fang
  • Un Got Aigua
  • 4 Sardines Salades
  • Pebre roig
  • Un Manoll de Bledes
  • Alls Llorer
  • 4 Creïlles Mitjanes
  • Jolivert
  • 4 Cebes Grans
  • Mig Got d'Oli
  • Paper d'Estrassa o Vegetal

Preparació

En la cassola de fang se n'aniran posant en cru tots els ingredients per capes en este orde:

  1. Ceba
  2. Creïlla (Cortada a rodanxes)
  3. Bledes
  4. Jolivert, Alls, Llorer
  5. Sardina

En cada capa posarem l'all i el jolivert tallat. Anirem fent capes fins a rematar amb una capa de bledes, afegirem l'oli el i un poc d'aigua.

Sobre les diferents capes anirem afegint el pebre roig dolç al gust. Taparem la cassola amb paper d'estrassa mullat i ho posarem en el forn.

Isabel Beltrán Ten i Concepción Beltrán Mondragón

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

 

Site developed with Drupal