Ayuntamiento de Chóvar

José Martí Coronado, Cronista Oficial de Chovar
José Martí

Després del correu rebut i atenent la sol·licitud institucional de la corporació Municipal de Chóvar, és per a mi un verdader honor poder dirigir-me a tot el Poble de Chóvar, des d'esta acabada de crear Pàgina Web, allotjada en el servidor de l'Excma. Diputació de Castelló.

Els anys van passant, com així ha de ser, però els records i els afectes, romanen inalterables. I encara que no es manifesten, no va amb la meua persona, tots i cada un dels moments viscuts persistixen allotjats en una zona especial del meu cor, eixa que reserve als meus volguts pobles i als seus habitants.

Però el passat, al passat pertany. Ara, després de tants anys dedicats a la investigació de la nostra història i de les nostres tradicions, crec que la Història entre altres coses, servix per a sustentar u, dels dos únics llegats que podem deixar a les futures generacions: Arrels que els aferren a la seua terra i als seus costums.

L'altre llegat, tan important o més que l'anterior, són les Ales perquè puguen decidir el seu futur amb llibertat.

Ja he declarat en més d'una ocasió que la meua afició per la lectura i una certa nostàlgia, fan que personalment continue preferint les publicacions escrites, al fi allò que s'ha escrit, escrit queda per sempre. Però els nous temps i els seus progressos tecnològics fan que la comunicació o interrelació entre les persones ens oferisquen unes àmplies possibilitats, entre elles este nou avanç que s'ha donat cridar Internet.

Tan sols resta, manifestar el meu més sincer agraïment al Ple de la corporació Municipal de Chóvar, que des de l'any 1997, va depositar la seua confiança en la meua modesta persona per a exercir el càrrec de Cronista Oficial. Respecte d'això afegir que tant ahir, com hui i també demà, encabotaré el màxim esforç perquè eixa confiança mai es veja defraudada, perquè sempre he atés i atendré qualsevol petició relacionada amb temes socioculturals o divulgatius del nostre Poble.

No volent ser una molèstia per a ningú, és el meu desig que se m'assigne tan sols un xicotet racó, un humil cofurna des d'on poder transmetre-vos històries i vivències, un recòndit i idíl·lic lloc que des d'ara es denominarà El Racó del Cronista.

Per qüestions tècniques i d'agilitat a l'hora de mostrar treballs d'investigació o divulgatius, esdeveniments socioculturals, etc., s'ha considerat més versàtil per a tots, orientar este espai a la pàgina Web que a baix s'especifica.

Sempre a la completa disposició del Poble de Chóvar.

Més informació: www.marticoronado.webcindario.com

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

 

Site developed with Drupal