Ayuntamiento de Chóvar

L'Olla de cards

Ingredients

  • Cards
  • Bledes
  • Creïlles
  • Carlotes
  • Fesols Blancs
  • Botifarra de ceba
  • Hueso de Corbet
  • Hueso de Pernil
  • Orella de porc
  • Cansalada
  • Un cullerot d'oli
  • Sal i Safrà

Preaparació

Coure els fesols, que s'hauran posat a remull la nit anterior, amb la carn i els cards.

Quan ja ho tenim a mig coure afegirem les verdures, la botifarra, la creïlla l'oli, el safrà i la sal.

Deixem coure.

Bon Gana

Concepción Beltrán Mondragón

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

 

Site developed with Drupal