Ayuntamiento de Chóvar

Panisa de mel

Ingredients

Per a la massa:

  • 1 tàcita d'oli.
  • 2 tàcites d'aigua.
  • 1 mica de sal
  • 20 g de rent premsada (de cerveza).
  • Farina (la que admita).

Per a les molles:

  • 1 got d'oli d'oliva.
  • Farina.
  • Mel.

Preparació

Es prepara la massa i s'estén en una safata de forn. Mesclar l'oli i la farina fins a formar una farinetes semisòlida (mollas). Abocar les mollas sobre la massa. Enfornar a 200ºC (aprox. 30 minutos).

Posar la mel tot just traure del forn.

Imatges: 
panisamiel1.jpg
panisamiel2.jpg
panisamiel3.jpg
panisamiel4.jpg
panisamiel5.jpg

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

 

Site developed with Drupal