Ayuntamiento de Chóvar

Potage de Cigrons

Potage

Ingredients

  • Cigrons 1/2 kg
  • 4 Ossos de Corbet
  • 4 Costelles de Porc
  • 2 Creïlles
  • 6 Bledes
  • Oli i Sal
  • 3 Alls
  • 1 Full de Llorer
  • 1 Ceba
  • Pebre roig Dolç
  • 2 Ous Durs
  • Aigua

Per a la Picada:

  • 4 Alls fregits
  • Un poc de jolivert
  • 2 Llesques de Pa fregit
  • 2 Ous durs
  • 1 Grapat d'atmeles fregides

Preparació

Se sofrig la costella i els ossos de porc, s'incorpora la ceba i es deixa daurar un poc, després tirarem una culleradeta de pebre roig dolç i de seguida l'aigua, deixar que bulla i s'afegiran els cigrons.

A mitat de cocció dels cigrons afegirem les creïlles i les bledes.

Quan tot estiga cuit li afegirem el picada.

Bon Profit.

Isabel Beltrán Ten

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

 

Site developed with Drupal