Ayuntamiento de Chóvar

Rosigons

Ingredients

  • 12 ous
  • 1Kg de Farina
  • 1Kg de Atmela sanzera i torrada
  • Canella

Preparació

Es baten els ous junt amb el sucre, s'han de treballar prou. Després s'afig la canella al gust i la farina, es pasta i se li afig l'ametla.

Es posa la massa estirada en una safata de forn i s'enforna, a mitja cocció es trau i es talla la massa en quadrats, es torna a ficar al forn un poc perquè acabe de coure's.

Carmen Beltrán Beltrán

Formulari de cerca

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

 

Site developed with Drupal